Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz safiha gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı sinein sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en şayan hediye politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Vadiında kompetan ve sertifikalı pınarçılarımızın yardımları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk yapının özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, strüktürnın kullanım dershaneı gibi faktörler müessir olmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. yangın kapısı Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygulu davranıyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara normal biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yerıcı malzeme ciğerermeyen ve semtıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi bünyelmayabilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Report this wiki page